viernes, 12 de noviembre de 2010

Àlex Viladot Bou

Format en l'esola superior del ICCIC amb el titol de Téncic Superior d'Activitats Fisiques i Esportives en l'àmbit del Fitness & Wellness.

Des de l'infància resalta la seva vocació per el mòn de l'esport i enfocat com a una forma de vida saludable, vol fer arribar aquesta mentalitat a la majoria de gent possible.

Entrenat en Arts Marcials al llarg de 5 anys, 3 competint a alt nivell, participant en campionats d'Espanya i de Catalunya, arribant a campió en la categoria de semi-contact +65k.

Natural de Barcelona i amb l'edat de 19 anys vol fer de la seva vocació una profesió en la qual aconsegueixi respecte i reconeixement social gràcies a la seva personalitat autosuperadora, professionalitat i ganes d'apendre.

Predisposició per treballar fora d'Espanya en països com Italia o E.E.U.U. m'agradaria interactuar amb altres maneres de fer esport.
Amb els meus serveis vull arribar a la satisfacció del client gràcies a un plà d'entrenament adaptat a l'individu i amb la seguretat de la màxima eficiència en les meves clases sessions.

Consulta mi perfil

"Tothom té un objectiu, el meu, es materialitzar el del client "

No hay comentarios:

Publicar un comentario