viernes, 12 de noviembre de 2010

Pemi Graupera Villalmanzo

Tècnic superior en AAFE (Animació Activitats FisicoEsportives) Especialitat Fitness&Wellness forma't en la institució cultural de CiC de bcn.

Especialista en Act.Física, persona responsable, activa i amb capacitat d'autosuperació busca assolir els objectius determinats amb tota mena de treballs, excercicis i activitats de forma divertida. Diferents formes per a realitzar la teva pràctica esportiva. Entrenament de la força, resistència, velocitat, flexibilitat, tècniques recuperació fincional...

Et dona un tracte individualitzat per l'assoliment d'aquests objectius: assessorament, planificació, programació i seguiment de l'evolució dels teus objectius.

Si vols fer esport i a més gaudir d'una dieta saludable, et donem la solució :  ENAF ( Espai de Nutrició i Activitat Física )

Posa´t en forma i cuida la teva dieta, ara 2 x 1 EP + Especialista en Dietetica i Nutrició.

Contacte amb nosaltres per aconseguir els teus objectius...en l'AF és tan o més important la dieta, ara 2x1 et facilitem tenir un bon estat de salut i sentir-te bé amb tu mateix, aprofita ara...TU decideixes com ser, tu decideixes com cuidar el teu cos i la teva imatge.

GAUDEIX DE LA VIDA AMB ESPORT SALUT!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario